Deze pagina delen:

Cabaretvoorstelling Vooruit, VOORUIT

Zaterdag 7 mei 2016 – Geweldig indrukwekkend mooi christelijk cabaret voor een kleine prijs, zodat iedereen in de gelegenheid is om te komen

Op weg naar Moederdag willen we u de kans geven om te genieten van een geweldige cabaretvoorstelling. Inspirerende verhalen uit het leven gegrepen, en Gods liefde en trouw voor iedere dag. Bemoedigend, ontroerend en heel eerlijk.

Inmiddels is deze voorstelling al diverse malen op verschillende plaatsen in ons land op het toneel gebracht. De reacties zijn zeer enthousiast en positief. Deze voorstelling bevat eveneens een grote dosis humor. Wij willen deze avond van harte bij u aanbevelen!

Na de voorstelling is er gelegenheid voor een drankje (geen pinautomaat aanwezig) en een ontmoeting met Eer&Nan. U bent van harte uitgenodigd hiervoor.

Praktische informatie

De cabaretvoorstelling ‘Vooruit, VOORUIT, door Eer&Nan is op zaterdag 7 mei 2016 in “De Banier”, gevestigd aan de César Franckrode 58 te 2717 BG Zoetermeer (ingang om de hoek van het gebouw).

Aanvang 20:00 uur (zaal open om 19:30 uur)
Entree slechts € 5,00 per persoon

Kaarten voor deze voorstelling zijn te bestellen via caroliensandra2016@gmail.com en worden na uw betaling per mail aan u toegezonden. Geef aan hoeveel kaarten je wilt o.v.v. je achternaam.

Graag tot ziens op 7 mei.

https://eerennan.wordpress.com
https://www.facebook.com/eerennan
https://twitter.com/eerennan

Gepubliceerd op zondag 17 april