Deze pagina delen:

De geheel vernieuwde website online

Het is zover! De nieuwe website van PGMZ is op 29 november online gegaan. In een geheel nieuw jasje, met andere inhoud en zelfs met foto’s van de gemeente zelf. We hopen dat u zich snel thuis voelt en dat u uw informatie weet te vinden.

Mocht u iets missen op de website? Heeft U vragen over de website? Of wilt u advies geven hoe de website verder verbeterd kan worden? Neem contact op met Ben Besuijen via webmaster@pgmz.nl. Veranderingen op de website kunnen via hem plaatsvinden. Hij zal (indien noodzakelijk) contact opnemen met de oudsten en/of met het websiteteam.

Is de website afgerond? Nee, eigenlijk is de website nooit klaar. Het moet immers altijd up-to-date worden gehouden en we willen met de tijd blijven meegaan. Mocht je hierin een rol willen vervullen neem dan contact met ons op.

Hieronder alvast een aantal plannen en verbeterpunten:

  • Op elke pagina willen wij een foto plaatsen. Dat geeft de website meer leven en dynamiek
  • Wij zijn aan het nadenken om een Intranet-pagina te ontwikkelen, waarop bijvoorbeeld de nieuwsbrief geplaatst kan worden
  • Ook de rol van social media, zoals Facebook en Twitter moeten we nog bepalen
  • Voor de tieners en jeugd zijn we aan het nadenken hoe we een gedeelte van de website daarvoor kunnen gebruiken etc. etc.

Heel wat plannen. We hopen en geloven dat deze een bijdrage zullen leveren aan de opbouw van de gemeente.

Veel zegen,

Het websiteteam

Gepubliceerd op zondag 29 november