Deze pagina delen:

Tieners en Jeugd

Lieve tieners en jeugd,

Gezellig, uitdagend, leerzaam, nieuw, gezegend, vet, verrassend, humor, respect voor elkaar, opbouwend, chillen, samen lekker eten en altijd anders! Zo willen wij dat jullie onze bijeenkomsten ervaren!

Twee keer per maand (op zondagmiddag na de dienst en op vrijdagavond) organiseren wij hele leuke middagen en avonden waarin we met elkaar God en Zijn Woord beter willen leren kennen. Ons doel is dat ieder die naar de bijeenkomsten komt weer een beetje wijzer en met een blij hart de deur uitgaat. We maken er met elkaar een gezellige tijd van, waarin jullie ook onderling vriendschappen kunnen opbouwen!

De bijeenkomsten zijn nooit hetzelfde. De onderwerpen verschillen maar ook de middag/avond zelf is steeds anders. De ene keer bereidt een van ons een onderwerp voor, de andere keer komt er een gastspreker, of deelt iemand een getuigenis, dan weer kijken we een film of gaan we met z’n allen naar een gaaf christelijk event of spelen we een spel! Vooraf is het altijd een verrassing wat jullie op jullie bord krijgen 🙂 en achteraf of we bijvoorbeeld gaan voetballen of gamen.

De tweewekelijkse bijeenkomsten zijn bij een van ons thuis, de deur staat altijd voor jullie open! Tot gauw,

Gods zegen toegewenst,

Jelmer & Jeannine en Arnold & Jane

Bijeenkomsten

Om de week is er een bijeenkomst voor de tieners en de jeugd. Op de vrijdagavonden komen we bij Jelmer en Jeannine thuis van 18:00 tot 21:00. Op de zondagmiddag bij Arnold en Jane van 13:00 tot 16:00 uur.

Meer informatie is te verkrijgen via info@pgmz.nl.

De volgende data in 2018 komen we bij elkaar:

  • Vrijdag 29 december (uiteten)
  • Zondag 14 januari
  • Vrijdag 2 februari
  • Zondag 18 februari
  • Vrijdag 2 maart
  • Zondag 18 maart
  • Vrijdag 6 april

Wil je eerst de basis van het geloof onder de knie krijgen?

Dan adviseren we je om eerst deel te nemen aan de cursus Youth Alpha.
Lees meer op de pagina Youth Alpha.

Youth alpha